Gevelbekleding

Gevelbekleding

PVC gevelbekleding.

Dakrandoverstekken en gootbekleding in PVC.

Voordelen van PVC


Gevelbekledingen van kunststof zijn een praktische oplossing om uw woning te beschermen en bieden nog veel meer voordelen:


- vele bij elkaar passende afwerkingaccessoires

- modern design

- grote kleurenkeuze

- geschikt systeem voor lage-energiewoningen en houtskeletbouw

- schokbestendig

- rotvrij

- 100 % recyclebaar

- onderhoudsarm

- reinigen met water volstaat.

Twinson gevelbekleding en dakrandoverstekken


Bescherming en ook stijlvol


Het succes van een renovatie- of nieuwbouwproject valt of staat doorgaans met een esthetische en functionele gevelbekleding. Gevelbekleding van Twinson combineert die twee aspecten. De bekleding kan een onderdeel vormen van een volledig isolatieproject, maar kan ook apart worden gebruikt als stijlvolle en trendy gevelafwerking.


Een nieuwe generatie gevelbekleding


Het gevelbekledingssysteem van houtcomposiet van Deceuninck is het prototype van een nieuwe generatie buitenbekleding voor gevels en puntgevels. Door een goede isolatie te combineren met onze gevelbekleding van Twinson, kunt u de thermische isolatie van uw buitengevels verbeteren. Het resultaat? U bespaart op uw energierekening en stoot minder CO2 uit.


Deceuninck heeft al zijn inventiviteit ingezet om stijlvol en functioneel te combineren in één enkel product.


Oneindig veel voordelen


100 % recycleerbaar, robuust, onderhoudsarm, splintervrij, duurzaam, 100 % waterdicht, makkelijk te bewerken, PEFC-gecertificeerd*: de gevelplanken hebben alle Twinson kenmerken. Ze zijn verkrijgbaar in 3 of 6 meter lengte. Met het gepatenteerde systeem van onzichtbare clips bent u zeker van een stijlvolle, betrouwbare montage.


* Het PEFC duurzaamheidscharter ziet erop toe dat er voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant en dat er niet meer bomen worden gekapt dan er kunnen worden aangeplant. Respect voor de natuurlijke habitat van fauna en flora, voor de bodem en het klimaat zijn in dat opzicht essentieel.


Copyright © All Rights Reserved